Het Hotel

Een van de meest bijzondere hotels in Orta san Giulio, Hotel Cortese.
Voor zelfs de meest verwende vakantieganger is dit een heerlijk onderkomen om geruime tijd door te brengen.

Hotel Cortese is een prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen.

Via ons kunt u sportieve arrangementen boeken, zoals:

Mountainbiken
Skiën
Wandelen

Dit gloednieuwe 4-sterren hotel ligt in het kleine historische dorp Armeno, omgeven door weelderige en uitgestrekte tuinen en omringd door de wijde natuur. Traditie versmelt er met een ruim aanbod aan moderne voorzieningen.

Het eigentijdse interieur bestaat uit lokale materialen zoals steen en hout en combineert een rustieke charme met een chic decor; de ideale plek voor zakelijke- en plezierreisjes. Met zijn 34 kamers en 2 suites, baadt het hotel in een intieme sfeer die positief wordt aangevuld door een indrukwekkend aanbod aan moderne mogelijkheden. De vergaderfaciliteiten bieden een comfortabele omgeving voor zakelijke aangelegenheden, terwijl de uitstekende transportfaciliteiten de toegankelijkheid optimaliseren.

Het diverse aanbod van indoor en outdoor activiteiten biedt zowel wat wils voor wie het actieve avontuur opzoekt als voor diegenen die de landelijke rust verkiezen. Speel een partijtje tennis of een rondje golf, ga paardrijden of neem een duik in het mooie zwembad en adem de frisse berglucht in. Blijf binnen en leef je uit in de uitstekende fitnessruimte. Herlaad uw batterijen met een ontspannende massage. U kunt dineren in het stijlvolle, open restaurant en de fusie van traditionele en innovatieve gerechten uitproberen. Geniet van een slaapmutsje in de elegante setting van de hotelbar. Daarna kan u zich terugtrekken in de chique en goed ingerichte kamers en genieten van de aangeboden comfortfaciliteiten. Slaap vredig in de privacy en het comfort van de geluiddichte kamers en rust uzelf uit voor een nieuwe dag in Armeno.

Neem contact met ons op voor meer informatie.