Ons appartement

De meest romantische plek in Italië bevindt zich in Orta San Guilio, in het gebied Piemonte. Italië is een land van zon, overweldigende natuur, een rijke historie, culinair hoogstaande gerechten, onwaarschijnlijk lekkere wijnen en vriendelijke mensen. In Orta San Guilio hebben wij ons hart verloren, hier wordt volop genoten van het leven!

meest romantische plek in italië

DE MEEST ROMANTISCHE PLEK IN ITALIË

Het appartement is geheel nieuw ingericht met prachtige interieurartikelen van PTMD, waardoor je je gelijk thuis zult voelen. De locatie is gelegen op 20 km van de skipistes en bevindt zich op loopafstand van het centrum van Orta San Guilio. En onder het appartement zit ook een prima Italiaans restaurant, waar je heerlijk kunt dineren.

Vanuit de woon- eetkamer (met 2-persoons kingsize rond bed) heb je uitzicht over het meer met op de achtergrond de Monte Rosa. Voorzien van volledig ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en aparte slaapkamer (2 personen).

Het appartement is op eerste verdieping, waardoor je alle privacy hebt. Het beschikt sinds 2013 over een prachtig balkon, zo kun je ook ’s avonds heerlijk relaxen!

romantisch uitzicht op het meer

Aan de rand van het meer hebben we een mooi terras aangelegd met een gezellige zithoek, fontein en mooie beplanting. Een prachtige zitgedeelte is afgeschermd met bloembakken en schermen, waardoor je veel privacy hebt en in alle rust kunt zonnen en zwemmen.

Voor de sportieve vakantieganger hebben we daarnaast ook een prachtig mountainbike arrangement, inclusief mountainbike! Met een de mountainbike kun je de mooiste en niet met de auto te bereiken plekjes bezoeken.

Voor de sportieve vakantieganger

Boekingen/reserveringen

Dit tweekamer-appartement is voor maximaal 4 personen, maar bij meerdere personen hebben is er ook nog een ander appartement.  Wij bieden namelijk ook appartementen in de binnenstad van Orta of een hotelkamer in Hotel Cortese aan.

Met het vliegtuig naar Orta San Guilio? En kom je aan op vliegveld Milaan(Bergamo of Malpensa), dan kunnen wij ook goedkope auto voor je regelen.

Zin gekregen om dit romantische deel van Italië te gaan ontdekken? Neem voor boekingen, reserveringen en tarieven met ons contact op per telefoon(0513-621619 of 06-42175869) of check de beschikbaarheid en stuur ons een bericht.

Groetjes en wellicht tot zien,

Bert Kuiper en Dini Holtrop
Bloemsierkunst He-as te Heerenveen. Tel. 0513-621619 of 06-42175869